Hírek - IKT hírek röviden

Webináriumok iskolavezetőknek,  iskolavezetésről e-learning formábanAz Innovatív Iskola Program hazai indulása után most az Európai Szakpolitikai Hálózat indít az Iskolavezetésről (European Policy Network on School Leadership) 6 hetes e-learning fórumot az iskolavezetés témájában érintett szakembereknek (döntéshozók, gyakorló iskolavezetők, kutatók, szociális partnerek).

Az első webinárium március 26-án 15:00 órakor lesz...

Az e-learning fórum webináriumokból, online tematikus beszélgetésekből és videókból áll, melyeket a hálózat tudástárában található referenciaanyagok egészítenek ki. A fórum 2012. március 26. és május 4. között lesz elérhető a www.schoolleadership.eu honlapon. A részletes program is innen tölthető le.

Az első webinárium március 26-án 15:00 órakor lesz „International Developments in System Leadership” címmel, ugyanezen a héten jelenik meg a „Working with partners and the external environment” című vitaindító cikk. Mindkét esemény után egész héten lehetőség nyílik a kapcsolódó beszélgetésekben való részvételre.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> E-learning fórum az iskolavezetésről

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: