IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

RSS olvasó program ingyen Windowsra Egy kevésbé ismert, de jól használható, ingyenes RSS olvasó program a GreatNews, amely gyors, testre szabható, s ráadásul magyar felülettel is használható. A programban találunk néhány előre felvett hírforrást, de természetesen olyan RSS feedeket veszünk fel a listára, amilyeneket szeretnénk.

Ahogy a többi RSS olvasó programban, itt is kérhetünk listát a cikkekről, de van egy jópofa, áttekintő nézet is, amely kicsit magazinosabb (no, azért nem egy Flipboard). Ha vannak előre definiált listáink, azokat is importálhatjuk a programba OPML vagy XML fájlokból.

Mindent egybevetve egy jól használható és gyors kis RSS olvasóval van dolgunk. Ha valakinek mégsem tetszene, választhat helyette másikat a korábban bemutatottak közül is.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Egyszerű de jól használható hírolvasó Windowsra ingyen

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: