Hírek - IKT hírek röviden

Biztonságos közlekedés gyerekeknek - Elindult a MobileKids program weboldalaA kozlekedjbiztonsagosan.hu weboldal elindításával Magyarországon is elindul a biztonságos közlekedés gyerekeknek, Daimler AG 4-10 éves gyermekeket megcélzó közlekedésbiztonsági programja, a MobileKids.

MoKi-val, a kezdeményezés kabalafigurájával az első Kecskeméten gyártott Mercedes-Benz B-osztály jótékony célú aukcióján keresztül, illetve egy országos gyermekrajzpályázat keretében ismerkedhet meg a hazai közönség.

A Daimler AG által 2001-ben életre hívott MoKi program célja, hogy világszerte játékos és szórakoztató módon tegye fogékonnyá a négy-tíz éves korosztályt a mobilitás és a közlekedésbiztonság kérdéseire. A program szakmai hátterének kidolgozásában és továbbfejlesztésében elismert nemzetközi közlekedési szakemberek és pedagógusok vettek és vesznek részt.

A weboldalon keresztül elérhető híreket, információkat, játékokat folyamatosan frissítik, illetve várják a látogatók ötleteit, javaslatait és észrevételeit az info@kozlekedjbiztonsagosan.hu címre.

... Tovább a weboldalra >>> kozlekedjbiztonsagosan.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor




Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: