IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Háttérképek letöltése ingyen - a Bing háttérképeinek automatikus letöltése Windowshoz A Bing napi háttérképei legtöbbször kifejezetten jól néznek ki. Aki szeretné, hogy a Windowsban is minden nap friss háttérkép fogadja, ráadásul kifejezetten a Bing válogatásaira vágyik, annak remek megoldás lehet az egyelőre béta verziós Bing Desktop letöltése.

A program telepítése után minden nap friss háttérképet kapunk, teljesen automatikusan, természetesen mindig a Bing aznapi választását.
Amellett, hogy ezzel "szinkronba hozzuk" Asztalunkat a Bing keresőjének külsejével, kapunk egy widgetet is, amelynek segítségével azonnal kereshetünk a Microsoft online keresőjében, amely a beírt kulcsszavakra az alapértelmezett böngészőben keres rá, természetesen a Bingben.
Akinek ez a megoldás esetleg nem szimpatikus (például nem vágyik a Bing keresőre, csak annak háttérképeire), annak javasoljuk korábbi cikkeinket a témával kapcsolatban. Az automatikus letöltés ugyanis megoldható még például így, vagy így is.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Tipp a Bing háttérképeinek automatikus letöltése Windows tapétának

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: