Számítógépek - Okostelefonok

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak A Microsoft a nyilvános béta február végi kiadásakor azt ígérte: áprilisra elkészül a szoftver végleges változata. Tartották a szavukat, tegnap a Windows Phone Marketplace-ről letölthetővé vált a platformra készült Skype kész verziója.

A Skype tegnap óta a cég saját okostelefonos platformján is használható.

A Windows Phone-os app felhasználói felülete egyelőre 18 nyelven beszél, a magyar nincs köztük. A kliens telepítéséhez Windows Phone 7.5 (Mango) vagy újabb rendszert használó készülékre van szükség, a Microsoft által tesztelt modellek a következők: Nokia Lumia 710, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 900, HTC Titan, HTC Radar, Samsung Focus S és Samsung Focus Flash.

A béta kiadása óta a vállalat néhány új funkciót is beépített az alkalmazásba. Ilyen a függőlegesen tartott (portrait) készüléken működő videóhívás, illetve a partnerek kezelése (meghívás, meghívások elfogadása, tiltás, tiltás feloldása). A Microsoft jelezte: két napba is beletelhet, míg az app világszerte minden helyi marketplace-en megjelenik.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu - Elkészült a Skype for Windows Phone

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: