IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Windowsos ébresztőóra program ingyen A Free Alarm Clock nem éppen egy túlcsicsázott ébresztőóra alkalmazás, de ettől még ízléses, ráadásul a felülete abszolút átlátható.

Használhatjuk akár ébresztőórának is (képes felébreszteni az alvó módban hagyott számítógépet a megadott időpontban), de akár napi figyelmeztetésekhez is kitűnő választás.

A program felülete akár magyarul is használható, bár akadnak még fordítási hiányosságok, ezek a használatot nem befolyásolják. A figyelmeztetések, emlékeztetők beállításakor rengeteg variáció közül választhatunk, készíthetünk akár adott napokon ismétlődő riasztásokat is, változtatható a hangerő, a "szundi" üzemmód stb.

Ezen kívül bekapcsolhatunk egy állandóan a Windows Asztalán, a többi megnyitott ablak fölött "lebegő" órát is. Egyszerű, ingyenes, praktikus. Érdemes kipróbálni!

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Egyszerű de jól használható ébresztőóra alkalmazás a Windowshoz

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: