IKT műhely - IKT az osztályomban

Videó/hangszinkronos prezentáció készítése online
A Present.me egy olyan online prezentáció készítő eszköz ahol a bemutató diáit egy videó vagy hangfelvételhez szinkronizálhatjuk.
Az így elkészített prezentációt aztán, mint egy élő előadást játszhatjuk le egy webböngészőben...
Használata roppant egyszerű: feltöltjük előadásunk, bemutatónk, prezentációnk anyagát - ami sokféle formátumú lehet (power poit,Google diák, Open office...), majd élőben felvesszük a webkamerával előadásunkat, miközben a prezentáció diáit léptetjük... úgy adunk elő, mintha egy közönség előtt ülnénk vagy állnánk. Ha nem akarunk videófelvételt, akkor csak a hangunkat is rögzíthetjük.
 
A Present.me ingyenesen 3 15 perces prezentáció készítését teszi lehetővé, azonban némi havidíj ellenében jóval több és hosszabb előadásokat tárolhatunk a szájton.

A videó prezentáció készítő iskolai alkalmazása

A Present.me jól használható online, videóval és/vagy hanggal kísért előadások készítésére, akár prezentációval kísért kísérletek bemutatására is. Ezzel az eszközzel például azok a tanulók is bemutathatják tudásukat, akik nem tudnak személyesen jelen lenni az órán...
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábortanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaiból<<< A hír eredetijét itt találtuk.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: