Projektorok - Oktatási projektorok

Vivitek D857WT projektor: 2 méteres képátmérő kevesebb, nmint egy méterről A Vivitek D857WT közeli vetítésű projektora külön figyelmet kapott az ICT Rewiews szakmagazinban, ahol ezt a modellt különösen jónak találják, és ezért ajánlják is, iskolai használatra...

A Vivitek D857WT egy 1280x800 képpont felbontású, (WXGA), 3000 ANSI Lumen fényerejű, közeli vetítési távolságú projektor. A 0,53:1 értékű vetítési távolág/képszélesség arány azt jelenti, hogy kevesebb, mint egy méter távolságból, 216 cm átmérőjű képet vetíthetünk!

Vivitek D857WT projektor: 2 méteres képátmérő kevesebb, nmint egy méterrőlMindenféle csatlakozóval rendelkezik, ami egy iskolai használat során felmerülhet (DVI, HDMI, VGA, videó), a beépített 10W-os hangszórója pedig elegendő egy átlagos osztályterem behangosítására is.Távirányítójába lézeres mutatót építettek.

Iskolai használatnál fontos lehet, hogy a Vivitek D857WT közeli vetítésű projektorhasználata jelszóval védhető, tehát illetéktelenek nem tudják a vetítőt használni.

Lámpájának élettartama 4000 óra, de a projektort lehet ECOmódban is  használni, ami a lámpaélettartamot 50%-al megnöveli (6000 óra).

Gazdaságos működtetése és jó ár/érték aránya ideális választássá teszi az oktatási intézmények számára.

DNN Kft. - professzionális Vizuáltechnika 

További információ a Vivitek D857WT projektorról >>> dnn.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: