IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Trükksuli - A legjobb iPad bűvésztükkök toplistája Amikor az iPadból bűvészkellék lesz – néhány trükköt már mutattunk Simon Pierro eszköztárából.

Amikor az iPadból bűvészkellék lesz – néhány trükköt már mutattunk Simon Pierro eszköztárából. Rajongásunkkal nem vagyunk egyedül: a Techeblog olvasói megszavazták a világ három, legjobb iPad-bűvésztrükkjét. Nem túl nagy meglepetés, hogy mindhárom helyezést egy-egy Pierro trükk nyerte el. Nem Simon az egyetlen, aki Apple cuccokat használt trükkjeihez; hiszen pl. Dynamo is „megtekeri” az iPhone-t (a híres „iPhone twist” -  gyorsan elrontjuk mindenki szórakozását: ez egy egyszerű trükk, csak egy papírból készült fél-iPhone borítás kell, almával és hátlap szövegekkel rányomtatva, amit „megteker” a létező telefonon).

Pierro azonban olyan magas szinten használja az Apple táblagépet, mint kelléket, hogy aTblogos szavazás eredménye nem igazán meglepő – ki más nyerhetne? Lássuk a három, legjobb trükköt! Az első helyezett, a lista végén látható "sörös" trükk lett.

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - A legjobb iPad bűvésztükkök - toplista

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: