Hírek - IKT hírek röviden

Jön a Microsoft SmartGlass - De mi is ez? Talán korai még kijelenteni, hogy mi az idei E3 szenzációja, de annyi biztos: a Microsoft által tegnap bemutatott SmartGlass nagy esélyes erre a címre. De mi is az a SmartGlass?...

 Nos, az alap elképzelés szerint, a SmartGlass egy applikáció, ami „multidevice”, azaz működik Xbox-on, Windows 8 alatt, telefonokon, sőt tévéken is. Bár a bemutató szórakoztatóra és érdekesre sikerült, sajnos nem sokat tudunk meg belőle.

Nem derül ki például, hogy a SmartGlass letölthető applikáció lesz, vagy HTML5 „böngészőben futó” megoldás? Szép dolog az is, hogy telefonokon működik, de nem esett szó róla (eddig), hogy vajon iOS és Android alatt is fut majd? (A Cnet információi szerint igen, de ez nem MS hivatalos infó). Az MS a bemutatóban csak annyit mond, hogy „minden eszközünkön működik” ez némi bizakodásra ad okot, hogy nem csak Microsoft perifériákon fog futni a SmartGlass. A további információk napokon belül érkeznek majd, addig is lássuk a bejelentést!

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - E3 - Microsoft SmartGlass videó

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: