IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Itt a Windows 8 Metro felületéhez idomított Chrome Aki a Windows 8-at próbálgatja, annak bizonyára örömhír lesz, hogy megékezett a Google Chrome első Metro UI felülethez idomított változata. A böngésző persze még erősen béta, sőt, béta előtti verzió.

Konkrétan a Dev channel aktuális (21-es) verzióját kell letöltenünk és telepítenünk Windows 8 alatt, majd alapértelmezett böngészővé tennünk azt. Ha így járunk el, a linkek automatikusan a Chrome Metro UI változatában nyílnak meg, illetve a Start képernyőről is a Metro UI verziót indíthatjuk el (egyébként a hagyományos Chrome ablakot kapjuk).

A böngészőben kizárólag a Flash plug-in van engedélyezve, más beépülőt nem használhatunk, a felületet pedig a tabletes használathoz optimalizálták (de a külsőt illetően nem nagyon tartják magukat a Microsoft-féle Metro UI dizájnhoz).
A Dev változatot erről az oldalról tölthetjük le (ez pedig a közvetlen link).

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> techline.hu - Megérkezett a Windows 8 Metro felületéhez idomított Chrome

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: