Projektorok - Oktatási projektorok

Vetítési távolság kalkulátor

Mire jó a vetítési távolság kalkulátor? Projektor vásárlás előtt hasznos lehet, ha modellezni tudjuk a különböző típusú vetítők helyigényét, azaz előre kiszámolhatjuk, hogy az egyes projektorok milyen távolságból mekkora vetített képet fognak adni.
 
Ezt mostantól könnyen megmondhatjuk, mindenféle számolgatás nélkül is a Mekka Interaktív weboldalba ágyazható vetítési távolság kalkulátorával...


Hogyan használjuk a projektor vetítési távolság kalkulátort?

A vetítési távolság kalkulátor roppant egyszerűen használható:

  1. Válasszuk ki a bal oldali legördülő listából a projektor gyártóját
  2. Válasszuk ki a projektor modellt a gyártó alatti legördülő listából (itt már csak az előbb kiválasztott gyártó modelljei lesznek láthatók)
  3. Ha a kiválasztott modellhez tartozik Optika beállítási lehetőség, akkor azt válasszuk ki a 3. legördülő listából.

Ha az eddig elsötétített projektoros teremrajz láthatóvá válik, már nincs több választani valónk. Most a rajz jobb oldalán lévő csúszka mozgatásával változtathatjuk a projektor távolságot.

Az ennek függvényében változó minimális és maximális képernyő méretet illetve a projektor távolságát, a rajz alján található adatkijelzőkön olvashatjuk le.

Az interaktív vetítési távolság kalkulátorban mindig frissítésre kerülnek a projektor gyártók és modellek, így ez az egyszerű kis segédeszköz mindig aktuális segítséget tud nyújtani annak, aki ilyen dolgokat szeretne kiszámolni.

Ha a kiválasztott modellről árajánlatot szeretnénk kérni, azt egy kattintással megtehetjük a kis figurára való kattintással.

Ha tettszik, be is ágyazhatja weboldalába, blogjába

Az alábbi kóddal ki-ki tetszése szerint saját weboldalába ágyazhatja a vetítési távolság kalkulátort.

<iframe src="http://mekka-digital.hu/kalk3/jqueryGUI/_/_/slider/index550.php" frameborder="0" scrolling="no" style="WIDTH: 550px; HEIGHT: 330px; border:1px solid #000; background:#fff""></iframe>

További információ a projektorokról ITT >>> Mekka Interaktív

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: