Szoftverek - Táblaszoftverek

Hogyan tehetjük interaktívvá PowerPoint bemutatóinkat? A megoldás: az ingyenes eBeam Edge PPT eszköztár Microsoft PPT bemutatója biztosan minden pedagógusnak van, hiszen a tanárok jelentős része saját digitális tananyagait, óravázlatait leginkább PPT-ben készítette el és készíti még ma is.

Az ilyen bemutatók azonban - alaphelyzetben - csak egyszerű bemutató jelleggel kezelhetők így valódi, az interaktív táblákon megszokott  interaktivitást nem vihettünk a prezentációba... eddig.

Az eBeam Edge PPT eszköztára azonban lehetővé teszi diáink igazi interaktív használatát!

Keltse új életre prezentációit az eBeam Edge PPT eszköztárral

Az eBeam oktatási és üzleti szoftvere egyaránt tartalmazza azt a PPT-be épülő grafikus eszköztárat, mely segítségével a statikus bemutatók élvezetes interaktív tanórákká varázsolhatóak pillanatok alatt!

Az eBeam PPT eszköztára segítségével meglévő PPT anyagainkba beleírhatunk, kiemelhetünk, objektumokat szúrhatunk be… ezáltal valóban élvezetessé tehetjük az addigi statikus előadást.

A beépülő eszköztár lényege, hogy minden módosítást, jegyzetelést, rajzot stb. a PPT-n belül hajtunk végre, így nem kell a szoftverek között ugrálgatni – táblaszoftver és PPT között -, ill. a módosításokat közvetlen a PPT bemutatóba menthetjük!

5 perc alatt megtanulható

Az eBeam grafikus PPT eszköztár alkalmazást, kevesebb mint 5 perc alatt meg lehet tanulni, és segítségével a régi PPT előadásainkat dinamikus, interaktív módon használhatjuk!

eBeam Connect - Kollaborációs eszköz a neten
Magát az eBeam Edge hordozható interaktív eszközt már cikkben és videóban is bemutattuk az IOT.hu-n
Az eBeam Edge táblaszoftver megvásárolt eBeam eszköz mellé jár, de kérhet ingyenes eBeam bemutatót, mert a Mekka Interaktív Kft. - az eBeam eszközök első számú hazai képviselete lehetőséget kínál azoknak, akik közelebbről szeretnék megismerni az eBeam technológiát és a különböző eBeam eszközöket.
 
Jelentkezni ITT lehet az ingyenes bemutatóra >>> eBeam Edge  (kattintson az"Ingyenes bemutató igénylése" linkre)
 
További információ az eBeam interaktív eszközökmről >>> interaktívtábla.net
 
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: