Hírek - IKT hírek röviden

London Olimpia 2012A 2012-es londoni olimpiát híreit és eseményeit lehet kényelmesen és "szemrevalóan" követni a Google erre az alkalomra összeállított oldalán.

Folyamatosan nyomon követhetjük a 2012-es Olimpia összesített éremtáblázat saját országunk, vagy egy kiválasztott sportág éremtábláját is figyelhetjük...

London Olimpia 2012 Egy helyen a -látni- és tudnivalókA főoldalon, ha pl. az éremtáblázat 11. helyén álló Magyarországra linkre kattintunk, akkor a Google kereső híroldalára navigálunk, ahol láthatjuk a mai nap (adott nap) aktuális, az országot érintő programjait is. Ugyanezt azt oldalt találjuk meg, ha a Google keresőbe ezt írjuk London 2012 Magyarország érmek száma

A Csapatok aloldalon az érmek eloszlását láthatjuk a világtérképen (szűrhetünk az érem színére és egyes országokra is).

Az Események oldalon sportáganként követhetjük az aktuális történéseket, egy adott nap programjait.

A London menüpont alatt virtuálisan kereshetjük fel a londoni nevezetességeket és az olimpiai helyszíneket az Utcakép segítségével. Megnézhetjük az olimpiai park építését bemutató videót, és nyomon követhetjük a Google Earth térképen a nevezetes országúti események útvonalait is.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: