Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

A (digitális) kocka el van vetve! - Magyar Termék Nagydíjas lett az Apáczai KockaAz Apáczai Kiadó 2012. szeptember 4-én vehette át a Magyar Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat legújabb fejlesztéséért, az Apáczai Kockáért.

A Kiadó legújabb terméke egy feladatkészítő szoftver, ami minden számítógépen futtatható. Segítségével a tanítók, tanárok tananyagokat, játékos gyakorlófeladatokat hozhatnak létre, amelyekkel segíthetik a tananyag elsajátítását, elmélyítését, az ismeretek begyakorlását.

Videó összefoglalónk az ünnepélyes díjátadón készült ...


Az Apáczai Kiadó immár hatodik alkalommal vehette át a Magyar Parlamentben a Magyar Termék Nagydíjat ...
 
A Kiadó fejlesztése, az Apáczai Kocka egy feladatkészítő szoftver, ami minden számítógépen futtatható. A Kocka fejlesztése 2011-ben kezdődött. A szoftver használatával a tanítók, tanárok egyedi tananyagokat és játékos gyakorló feladatsorokat hozhatnak létre gyorsan és egyszerűen.
 
A fejlesztés során fontos szempont volt, hogy ezen feladatsorok a későbbiekben digitális és papír formátumban is elérhetőek legyenek. A feladatok többféle kiértékelési módja azonnali visszajelzést nyújt a pedagógusoknak. A szoftverrel elkészített feladatok saját példatárakba rendezhetőek, amelyek más felhasználókkal is megosztatók.
 
Az Apáczai Kocka szoftver fejlesztése tovább folytatódik új funkciók bevezetésével, hogy a szakmai követelményeknek megfelelően, magas minőségű, könnyen használható termékhez jussanak hozzá a pedagógusok.

Nézze meg a többi Apáczai IOTvideót is!

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.


<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor