Hírek - IKT hírek röviden

Nyári Mikulás - Surface WP8 mobil és PC a Microsoft dolgozóknak A Surface RT-ből, egy Windows Phone 8-as mobilból, és egy Windows 8-as PC-ből álló csomaggal kedveskedik a szoftveróriás, mind a 90000 főállású alkalmazottjuknak.

A nagyobb cégeknél szokás, hogy a saját termékeiket vagy ingyen, vagy pedig nagyon kedvezményes áron teszik elérhetővé a dolgozóik számára. A Google előbbi csoportba tartozik, és bár nem mindenkinek, de a legtöbb dolgozójuknak kiosztják az éppen aktuális hardvereiket, főleg a Nexus családból.

A Microsoft is ezt fogja most tenni, a legújabb termékpalettájukkal. A Surface RT-ből, egy Windows Phone 8-as mobilból, és egy Windows 8-as PC-ből álló csomaggal kedveskedik a szoftveróriás, mind a 90000 főállású alkalmazottjuknak. Ez azért nem kis gesztus, hisz mindegyik termék kiskereskedelmi ára bőven 100000 forint felett van.

Az asztali számítógépeket és notebookokat már elkezdte a vállalat kiküldeni a dolgozói számára, melyet később a Surface RT (vagyis az ARM-es változat) követ, végül pedig a Windows Phone 8-as készülékek érkeznek meg.

Azt nem részletezte a Microsoft, hogy pontosan milyen mobilt és milyen PC-ket kapnak a dolgozók, de valószínűleg nem egy-egy típusból osztogatnak.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu - Ingyen Surface WP8 mobil és PC a Microsoft dolgozóknak

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: