Hírek - IKT hírek röviden

 Az IKT eszközök kreatív felhasználása az oktatásban - Tempus Közalapítvány Digitális Módszertárában való megjelenésreÖn szerint is elengedhetetlen a digitális kultúra fejlesztése az oktatásban? Fontosnak tartja, hogy pedagógusként megszólítsa a netgenerációt?  Megosztaná másokkal tudását, módszertani ötletét az IKT eszközök kreatív használatában? Amennyiben igen, jelentkezzen a Tempus Közalapítvány felhívására!

A Tempus Közalapítvány Digitális Módszertára azoknak a pedagógiai tervezés és tanulásszervezés tárgykörébe tartozó dokumentumoknak, módszertani ötleteknek ad helyet, melyek a digitális nemzedék interaktív tanulását, tanítását segítik az IKT eszközök kreatív használatával, azok tanórai vagy tanórán kívüli alkalmazásával.

A felhívásra azok jelentkezését várjuk, akik saját ötleteiket megosztanák oly módon, hogy azok a Digitális Módszertárba feltöltve bárki számára elérhetővé, kereshetővé, adaptálhatóvá váljanak.

Kiknek szól?


A felhívásra közoktatásban dolgozó pedagógusok vagy szakmai munkaközösségek jelentkezését várjuk.

Miért érdemes jelentkezni?


A felhívásra jelentkező pedagógusok feltöltött módszertani anyagait szakértők értékelik, melyek közül a legjobbnak ítélt ötletek díjazásban részesülnek. A Digitális Pedagógus Díjat elnyerőknek (a díjazás teljes keretösszege 1,2 millió Ft) szakmai kiadványainkban, honlapjainkon és a felhívásnak keretet adó KÚT – Közösségi Út a Tanuláshoz program zárórendezvényén is lehetőséget adunk a bemutatkozásra.

A Digitális Módszertár keretét meghatározó KÚT program tevékenységeiről részletesebben olvashat erre a linkre kattintva.

A jelentkezés feltételeit, az értékelés szempontjait is magában foglaló felhívás teljes szövege itt olvasható.

Hogyan lehet jelentkezni?


Kizárólag elektronikus formában lehet jelentkezni a Tempus Közalapítvány tematikus honlapjának (http://www.kutprogram.tka.hu) Digitális Módszertár címen kialakított online platformján. Az ötlete(ke)t ezen a felületen kell feltölteni, az itt megadott online adatlap kitöltésével, illetve a hozzátartozó elektronikus fájlok csatolásával. Minden egyes ötlethez külön adatlap kitöltése szükséges. Az online adatlap tartalmazza a jelentkező adatainak rögzítésére szolgáló elektronikus űrlap kitöltését is.

Jelentkezési határidő: 2012. november 30.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jelentkezések fogadásának – vagyis az ötletek feltöltésének és az on-line platform elérhetőségének – kezdete: 2012. november 1.

További információ: B. Tier Noémi projektkoordinátortól kérhető a noemi.tier@tpf.hu címen.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... További információ >>> tpf.hu

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: