Képzés - Módszertan

Matematika az interaktív táblán és szavazórendszerek használatával - Új képzés indul a Műszaki KiadónálMatematikai tartalmak hatékony felhasználása interaktív táblán, illetve szavazóegységek használatával a kompetencia alapú képzés segítésére” (OKM-3/138/2008.) címmel indít tanfolyamot hamarosan a Műszaki Kiadó

A 30 órás tanfolyamot azoknak a pedagógusoknak szánják, akik instant gyakorlatias tudást szeretnének szerezni az interaktív tábla tanórai alkalmazásához. Kezdés 2012 őszén. Tantestületi jelentkezés esetén a Kiadó kedvezményeket biztosít!

Mit tanulhatnak a hallgatók?

  • Megismerkednek a tábla beüzemelésével, a felhasználói felület kezelésével, a táblaszoftverek hasonlóságaival és különbségeivel;
  • a tanórai használat módszertani lehetőségeivel (pl. felhasználás a kulcskompetenciák fejlesztéséhez, a differenciálás lehetőségei stb.);
  • a szavazórendszerek célszerű felhasználásának lehetőségeivel; képessé válnak saját ellenőrző anyagok gyors és egyszerű elkészítésére, a kapott adatok kiértékelésére.

A tanfolyam módszertani útmutatást ad a tanulásszervezés folyamatához; megismerteti a Műszaki Kiadó saját fejlesztésű digitális tananyagelemeit, ezek beépítését a tanóra egészébe; útmutatást ad az interneten található szakmai segédanyagok felhasználásához.
 
A tanfolyamon sor kerül saját jegyzetek és multimédiás tartalmak készítésére, a szerkesztési lehetőségek gyakorlati kipróbálására.

További információ  >>> Műszaki Kiadó

Jelentkezési lap letöltése
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: