Kézitáblák - Távvezérlő kézitáblák

Az új SMART Slate jellemzői: még egyszerűbben hordozható és könnyebben kezelhető - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésAz új SMART Slate jellemzői: még egyszerűbben hordozható és könnyebben kezelhető

Az új generációs palatábla lehetővé teszi az egész osztály interakcióját - A SMART Technologies bejelentette a SMART Slate WS200 típusú vezetéknélküli palatáblát.

A SMART Slate segítségével a tanárok és a diákok az osztályterem bármely pontjáról irányíthatják a vetítővásznon, interaktív táblán vagy interaktív képernyőn megjelenített interaktív tanórákat.

Az új SMART Slate jellemzői: még egyszerűbben hordozható és könnyebben kezelhetőA SMART Slate kifejlesztése során komoly hangsúlyt kaptak a felhasználói visszajelzések, aminek eredményeként a felhasználók számos olyan tulajdonsághoz jutnak hozzá, mint a javított ergonómia, a kényelmet biztosító USB kábelen keresztül történő töltési lehetőség, továbbá a készülék akár tíz nyelven is képes kommunikálni.

A WS200 váltja az elődmodell WS100 modellt (korábban AirLiner WS100 vezeték nélküli interaktív palatábla), forgalmazása hazánkban várhatóan az első negyedév végén kezdődik. 

A 17,3 x 10,8 cm aktív felületű SMART Slate minden egyes pontja megfelel a csatlakoztatott számítógép-képernyő egy-egy pontjának. A vezeték nélküli Bluetooth® kapcsolat lehetővé teszi a tanárok és a tanulók számára, hogy az osztályterem bármely pontjáról vezéreljék a csatlakoztatott számítógépen vagy interaktív táblán látható oktatási alkalmazásokat, amelyekben digitális tinta segítségével írhatnak és rajzolhatnak, vagy akár különböző fájlokat is megnyithatnak.

Az új SMART Slate jellemzői: még egyszerűbben hordozható és könnyebben kezelhetőAz ergonómia terén végzett fejlesztések hatására kisebb és könnyebb lett a SMART Slate, emellett a készülék fogása is javult. A készüléken helyet kapott egy harmadik programozható nyomógomb is, amely lehetővé teszi a szélesebb körű személyre szabhatóságot, emellett a készülékhez egy zsinór segítségével rögzített, elemet nem tartalmazó, radír funkcióval ellátott toll teszi a jegyzetek készítését még intuitívabbá, mint a WS100 típus esetében.

A SMART Slate a SMART termékek többségével tökéletesen együttműködik, köztük a SMART Podium interaktív előadói képernyővel és a SMART Board interaktív táblákkal, de akár egy számítógéppel és egy projektorral is használható.

„A mai differenciált osztálytermekben a tanárok és a diákok egyaránt élvezik a SMART Slate által biztosított szabad mozgás lehetőségét,” mondta Nancy Knowlton, a SMART vezérigazgatója. „A SMART Slate valamennyi felhasználó számára lehetővé teszi, hogy az osztályterem bármelyik pontjáról irányítsa a SMART Board interaktív táblán vagy más képernyőn megjelenített interaktív tartalmakat.”

Az új SMART Slate jellemzői: még egyszerűbben hordozható és könnyebben kezelhető

LSK Hungária - www.lsk.hu
Bővebb információ itt olvasható lsk.hu

 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: