Közösség - Események

Irány a londoni BETT Show - A TÁMOP 3.1.4. nyertesei kiutazhatnak a pályázat terhére - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésIrány a londoni BETT Show - A TÁMOP 3.1.4. nyertesei kiutazhatnak a pályázat terhére

A TÁMOP 3.1.4. pályázat nyertes intézményeinek lehetőségük nyílik a kiállításon részt venni, mert a részvétel költségei a pályázat terhére elszámolhatók. Az Észak-alföldi Regionális Hálózatkoordinációs Központ   magára vállalta, hogy országos szinten koordinálja a kiutazási lehetőséget.

Felhívásukból megtudhatja a pontos részleteket...

Tisztelt Intézményfenntartó/ Intézményvezető Asszony / Úr!

Engedje meg, hogy mint TÁMOP 3.1.4. nyertes pályázót, megkeresésemmel az alábbi lehetőségről tájékoztassam:

Az Észak-alföldi Regionális Hálózatkoordinációs Központunk a többi TÁMOP 3.2.2. projekt menedzserei által kötött együttműködés keretében magára vállalta, hogy országos szinten koordinálja a debreceni székhelyű Karnevál Tours Utazási Iroda szervezése alatt álló utat a TÁMOP 3.1.4. pályázat nyertesei számára a BETT Show-ra (British Education and Training Technology), a világ egyik legnagyobb oktatástechnológiával kapcsolatos kiállítására, mely Londonban 2010. január 13-16. között kerül megrendezésre.

Ez a kiállítás olyan esemény, ahol az oktatási intézmények vezetői, pedagógusai megismerhetik és megvásárolhatják a bemutatott IKT termékeket és szolgáltatásokat. Az érdeklődők szemináriumokon és műhelyfoglalkozásokon és iskolalátogatáson is részt vehetnek. A kiállítás bővelkedik új termékekben, amelyek az oktatás területén széles körben használhatóak, lehetővé téve, hogy a gyakorló pedagógusok professzionálisan fejlődjenek tovább és új ötletekkel gazdagodjanak.

Minden évben több ezer közoktatási szereplő megy el Londonba, hogy megtekintve ezt a kiállítást, olyan tapasztalatokkal gazdagodjék, amellyel pedagógusként sikeresebb és felkészültebb lehet a tananyag átadásában, diákként pedig együttműködőbb annak elsajátításában.

A TÁMOP 3.1.4. pályázat nyertes intézményeinek lehetőségük nyílik a kiállításon részt venni, mert a részvétel költségei a pályázat terhére elszámolhatók. (Ld. IV. számú melléklet A TÁMOP-3.1.4-08/2. vagy TÁMOP 3.1.4.-09/1 pályázati kiírásra vonatkozó költségvetési specifikáció 3. pontja a Projekt szakmai megvalósításával összefüggő költségek [ESZA elszámolható költségek általános útmutató 6. pontja szerint]; IV. pont Kiküldetés költsége, konferencia részvétel.)

A részvétel költsége a Karnevál Tours Utazási Iroda tájékoztatása alapján (utazás repülővel, szállás) előzetes árajánlatok bekérése alapján 120 000 – 150 000 Ft/fő között várható.

Tisztelettel kérem Önt, hogy részvételi szándékát a mellékelt, kitöltött jelentkezési adatlap postai úton történő megküldésével szíveskedjék jelezni 2009. december 31-ig. A részvétel és utazás további feltételeiről, körülményeiről folyamatosan tájékoztatjuk a jelentkezőket. A program kellő számú jelentkezés esetén indul.

Postázási cím:

Rácz Annamária

Hajdú-Bihar Megyei Pedagógiai Szakszolgálat
és Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézet

4029 Debrecen, Monti ezredes u. 7.
Debrecen, 2009. december 09.

Üdvözlettel:

Rácz Annamária
projektmenedzser

Projekt megnevezése:„Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás ” (TÁMOP-3.2.2/08/A/2-2008-0006)

Kedvezményezett: Hajdú-Bihar Megyei Pedagógiai Szakszolgálat és Pedagógiai Szakmai Szolgáltató Intézet

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Jelentkezési adatlap letöltése itt >>>

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: