Hírek - IKT hírek röviden

Tisztaszoftver hír

A Microsoft Magyarország arról értesítette az iskolákat, hogy a közoktatási intézmények licenc ellátására vonatkozó megállapodás meghosszabbításáról folyó tárgyalások a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Microsoft között befejeződtek.

A megkötött szerződés értelmében, a szerződés végéig, a programban használt szoftverek licencei az intézmények számára felhasználhatóak, telepíthetőek.

Ennek értelmében valamennyi intézményi számítógépre biztosított a Windows Frissítés, valamint az Office Pro Plusz programcsomag.

A középiskolák mellett immár az általános iskolák is jogosultak a Windows Server egy példányban való futtatására, amihez biztosítva vannak az intézményi klienshozzáférési jogok is.

A további szervertermékek kikerültek a szerződésből, az intézményi levelezés és portálszolgáltatás funkcióit a Digitális Oktatási Alapcsomag részét képező Office365 szolgáltatás vette át. ( (http://doa.max.hu  ,  www.office365.hu)

Tisztaszoftverrel kapcsolatos intézményi ügyintézés: www.Tisztaszoftver.hu

Egyéni szoftverhasználattal kapcsolatos licence igénylés: www.kir.hu

Ha szeretne folyamatosan értesülni a Tisztaszoftver programmal kapcsolatos hírekről, iratkozzon fel a Tisztaszoftver hírlevélre

Amennyiben problémája, kérdése merülne fel a regisztráció utána Microsoft szoftver igényléssel kapcsolatosan, kérjük keresse fel a Microsoft Ügyfélszolgálati irodát.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: