Interaktív eszközök - interaktív asztalok

A Vectorform külső fejlesztőként készített alkalmazást a SMART asztalhoz - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA Vectorform külső fejlesztőként készített alkalmazást a SMART asztalhoz

A feleletválasztó alkalmazás lehetővé teszi az alsó-tagozatos tanulók együttműködését
A SMART Technologies és a Vectorform bejelentette az Image Reveal megjelenését, amely az első olyan SMART Table interaktív asztalra fejlesztett alkalmazás, amelyet külső fejlesztő cég hozott létre.

A SMART Table a világ első több érintéssel vezérelhető (multitouch) és egyszerre több felhasználó által használható (multiuser) tanulási központ, amelyet az alsó-tagozatos és óvodás tanulók számára hoztak létre.

2008. októberi bemutatása óta egészen mostanáig az összes alkalmazást maga SMART fejlesztette ki. Az interaktív, többérintős feladatok terén vezetőnek számító Vectorform megbízást kapott a SMART-tól arra, hogy tartalmakat fejlesszen a SMART Table asztalra. Az ennek eredményeként létrehozott szoftver, az Image Reveal egy együttműködésre épülő oktatási alkalmazás az alsó tagozatos tanulók számára. Az Image Reveal a Microsoft® Windows® platformmal kompatibilis verziója ingyenesen letölthető a jelenlegi interaktív asztal használók számára az Image Reveal alkalmazás weboldaláról.

A Vectorform külső fejlesztőként készített alkalmazást a SMART asztalhoz A Vectorform nagy lelkesedéssel kezdte meg az együttműködést a SMART-tal, hogy az alsó tagozatosok számára létrehozzanak egy alkalmazást a SMART Table interaktív asztalhoz, amelyet a Vectorform igazi áttörésnek számító technológiai terméknek tart.

Az Image Reveal segítségével a fiatal tanulók egymással együttműködve válaszolhatnak meg feleletválasztós kérdéseket egy bizonyos témakörben. Minden egyes helyes válasz felfedi egy rejtett kép egy részletét mindaddig, amíg a kép teljesen láthatóvá válik. Emellett a diákok bármikor megpróbálhatják kitalálni, mit rejt a kép, így megnyerhetik a játékot.

A SMART Table Toolkit segítségével a tanárok egyéni tartalmakat, például témakört, rejtett képet, kérdéseket és válaszokat hozhatnak létre, valamint képek segítségével bevonhatják az olvasni még nem tudó tanulókat is. Az Image Reveal SMART Table interaktív asztalon történő használatát bemutató videó megtekinthető a YouTube videómegosztón. További információért, kérem, látogassa meg a SMART Table termékadatlapját!

„A Vectorformnál mindnyájan izgatottan vártuk a SMART Technologies-zal folytatott közös munkát,” mondta Kurt Steckling, a Vectorform elnöke. „A SMART vezető az érintéssel működő technológiák iparágában, és nemcsak a diákok, hanem szülők, tanárok és közösségek számára teszi elérhetővé ezeket a technológiákat világszerte. Ahhoz a felhasználói élményhez, amit mi hozunk létre, nem tudok jobbat platformot elképzelni, mint amit a két cég közös kapcsolata nyújt.”

„A SMART-hoz hasonlóan a Vectorform is olyan vezető vállalat, amely innovatív termékek kifejlesztésére specializálódott,” mondta Nancy Knowlton, a SMART vezérigazgatója. „A Vectorformmal történő együttműködésünk, amelynek eredményeként megszületett az első külső fejlesztő által készített alkalmazás a SMART Table interaktív asztalhoz bizonyítja, hogy képesek vagyunk olyan minőségi tartalmak gyors előállítására, amelyek világszerte jelentősen javítják az alsó tagozatos és óvodás diákok tanulási élményét.”

LSK Hungária - www.lsk.hu
LSK Hungária Kft. a ÍSMART interaktív oktatástechnikai eszközök hazai vezérképviselete >>>  lsk.hu

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: