IKT műhely - IKT az osztályomban

Sugárhajtómű házilag - de hogyan? - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésSugárhajtómű házilag - de hogyan?

Csináltam egy egyszerű kis sugárhajtóművet. Nektek már csak azt kell megmondanotok, hogy hogy működik. -Olvashatjuk Zsíros László Róbert blog bejegyzésében.

Úgy is mondhatnám, hogy itt a karácsonyi játék ideje.

Nézzétek meg a mostani webizódot, és magyarázzátok meg a látottakat-hallottakat!


 
Fontos infók a játékkal kapcsolatban

- A megfejtéseket a jatek[kukac]szertar[pont]com címre küldjétek!

- 2009. december 28-án éjfélkor lezárom a játékot, ami az után érkezik email, nem veszem figyelembe. Sorsolásos-megfejtéses videó valószínűleg december 31-én lesz.

- Ami - szerintem - igazán érdekes, az az, hogy miért ad ki ilyen hangot a befőttesüveg. (A végén az elrepedés "véletlen" volt. De legalább felhívja a figyelmet a veszélylehetőségekre.)

- Részmegoldásokat nem fogok elfogadni (pl. tudom, hogy x-t öntöttél a befőttesüvegbe, de nem tudom, miért ad ilyen hangot).

- Az eddigi játékokkal ellentétben nem fogok visszaírni, hogy jó-e a megoldás vagy sem, és külön segítséget sem fogok tudni adni emailben. (Bocs, de egy csomó vizsgám van, most nincs időm levelezgetni. Nézzétek el! Köszi.)

- Természetesen, ha más anyagot mondtok, mint amit én használtam, de azzal is meg lehetne csinálni ezt a jelenséget, el fogom fogadni.

- Ezúttal is küldhettek videót vagy fényképet, hogy alátámasszátok, helyes az elgondolásotok.

- A megoldáshoz bármilyen segédeszköz megengedett. A tengerimalac is. (Apropó, szerintem nagyon jó a szertáros láda! Köszi Gábor! =) )

- Na, kellemes ünnepeket, és jó kísérletezgetést!

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható szertar.blog.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: