Hírek - IKT hírek röviden

IOT.hu - IKT hírportál pedagógusoknak Az iPad mini egy valódi mindenes: számítógépként és telefonként is használható. Vajon messze az idő, amikor a diákok ilyen (saját) eszközöket  fognak az iskolában használni? A prim.hu cikkéből megtudhatja a részleteket...

Az iPad mini egyik előnye, hogy a nadrágzsebben is könnyedén elfér, csakúgy, mint az iPhone, hiszen forradalmian új négy hüvelykes kijelzőjének köszönhetően nem foglal sok helyet.

A jelenlegi iPadnél sokkal kisebb. A korábbi két hangszóró szerepét most egy darab veszi át, és az iPhone 5-nél bemutatott (Lightning) villámlás névre hallgató csatlakozót használja. De szerencsére lehet majd adaptert venni, így a régi eszközöknek sem kell a kukában landolniuk. Billentyűzetet is csatlakoztathatunk hozzá, ahogy ezt már az iPad szériánál megszokhattuk. És ami még elengedhetetlen: telefonálhatunk vele.

Várhatóan a méretkülönbség az árban is megmutatkozik majd, ami október közepén ki is derül majd.

Nézd meg a videón, milyen kísérteties a hasonlóság.

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor... Tovább a teljes cikkhez >>> PRIM.hu - Az iPad mini egy iPhone

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: