Közösség - Események

100 csoda interaktív kiállítás - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés100 csoda interaktív kiállítás

A február végéig nyitva tartó, 1000 négyzetméteren installált interaktív kiállításon bemutatásra kerül a mai Magyarország 100 sikeres fejlesztése, találmánya, innovációja.

A 100 csoda kiállítás megmutatja, milyen lehet a jövő 10, 20 vagy akár 30 év múlva.

A látogató az Időkapun átlépve megnézheti, mivel közlekedünk majd, hogy vigyázunk az egészségünkre és a környezetünkre, mire ülünk, mit eszünk, mire fekszünk, mivel játszunk, mivel szépítkezünk, és mivel építünk.

A 100 csoda kiállítás bemutatja a magyarországi trendeket és ötleteket, amelyek akár a világon is meghatározóvá válhatnak. Aki a 100 csodát ismeri, képet kap, milyen lehet a jövő. A jövő, ami már a jelenben kipróbálható.  A 100 csoda megoldásokat kínál, amelyek érintik a hétköznapjainkat, jelentőségükkel mégis ritkán számolunk.  

A kiállított tárgyakra lehet szavazni a helyszínen, illetve szakmai zsűri is díjazza a legjobb, leginnovatívabb alkotást.

Iskoláknak

Iskolai csoportok számára lehetséges az előzetes bejelentkezés.

Regisztráció:

Teschler Rita: 20/973-8371 telefonszámon, vagy a rita.teschler@100csoda.hu e-mail címen lehetséges.

Keressük az év legkreatívabb tanárát!

Legfeljebb 1 gépelt oldal terjedelemben írja meg az osztály, miért az ő tanáruk a legkreatívabb. A szövegszerkesztővel gépelt írást dobják be a 100 csoda kiállítás shopjában található szavazóurnába.

A legjobb írást beküldő osztály visszanyeri a kiállításra megváltott belépőjegyeik árát, valamint a 100 csoda feltalálóinak találmányaiból összeállított exkluzív ajándékcsomagot. Sorsolás: 2010. március 3-án.

A pályázati anyagon jelöljék meg az osztály létszámát, az iskola és az osztályfőnök nevét, elérhetőségét.

A nevezéseket a helyszínen várjuk!

Nyitva tartás

2009. december 3. – 2010. február 28-ig.

Keddtől vasárnapig 11.00-19.00

Hétfőn a kiállítás zárva tart.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható budapestedu.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: