Számítógépek - Laptop és PC

Bio-laptopokkal rukkolt elő a Sony - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésBio-laptopokkal rukkolt elő a Sony

A tokiói székhelyű multinacionális vállalat a laptopot a Las Vegas-i szórakoztatóelektronikai vásáron (CES) mutatta be.

A készülék olyan műanyagból készült, melyet 20 százalékban újrafeldolgozott CD-lemezekből állítottak elő, s gép házhozszállítása is környezetkímélő: az újrafelhasználható dobozok műanyag palackokból készültek. "A Vaio W sorozat olyan zöld, hogy még kinyomtatott használati útmutatója sincs" - mondta a bemutatón Stan Glasgow. A Sony elnöke kijelentette: a társaság azon dolgozik, hogy csökkentse termékei energiaigényét és üzemei üvegházgáz-kibocsátását.

Bio-laptopokkal rukkolt elő a Sony

Az új laptopot a Sony "második személyi számítógépnek" szánja, melyet egyszerűbb feladatok elvégzésére, böngészésre vagy közösségi oldalak látogatására ajánl. A nagyfelbontású, 26 centis képernyőjű, 250 gigabájt tárolókapacitású gép ára a csütörtöki online előrendelésen 450 dollártól (85 ezer forinttól) indult.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható sg.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: