Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

CleverBoard  - egyedülálló funkciókkal bíró interaktív táblák - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés

A CleverBoard interaktív táblái nemcsak az angol, de az európai táblapiacnak is meghatározó szereplői - talán nem véletlenül... Felületük gyakorlatilag tönkretehetetlen, rendelkeznek jó néhány egyedülálló funkcióval, és a hozzájuk tartozó Lynx táblaszoftver is különösen hatékony megoldásokkal járul hozzá a pedagógusok munkájához...

Rendkívül strapabíró és vandál-biztos - életfogytig  tartó garanciával

CleverBoard  - egyedülálló funkciókkal bíró interaktív táblák A Sahara cég minőségi interaktív tábláinak felülete zománcacélból készült, minek köszönhetően rendkívül kemény, karcálló és kivételesen ellenálló eszközről beszélhetünk. Ennek megfelelően a szennyeződéseket is könnyen eltávolíthatjuk róla. A gyártó cég azzal is bizonyítja tábláinak megbízhatóságát, hogy örökös ("lifetime") garanciát ad a táblafelületre.

A táblák felületére akár alkoholos filccel is írhatunk, mert az írás foltmentesen letörölhető. A felület mattított zománcréteget kap, így a vetítő erős fénye nem bántja a szemet.

Páratlanul praktikus

A tábla két oldalán - az interaktív tábla piacon egyedülálló megoldásként - kulccsal zárható oldalsó paneleket találunk, melyekben a használathoz szükséges eszközöket (tollak, törlő, elektronika) biztonságosan tárolhatjuk.

Ezeknek a praktikus oldaltárolóknak köszönhetően a szünetekben sem kell magunkkal cipelnünk, vagy különösebb figyelmet szentelnünk ezekre az esetenként elkallódó eszközökre. Ugyanakkor keresnünk sem kell őket, és nem felejtjük a tanáriban sem.

Amennyiben meghibásodna az oldalpanelben lévő érzékelő, nem kell lemondanunk az egész tábláról, hiszen a panelt magunk is le tudjuk csavarozni, s amíg az a szervizben van, táblánkat továbbra is használhatjuk egyszerű fehér-táblaként. Matt felülete miatt vetítéshez bármikor kiválóan alkalmazható.

A mágnesezhető felület maximális helykihasználással párosul

CleverBoard  - egyedülálló funkciókkal bíró interaktív táblák A mágnesezhető felületnek mindig örülünk, hiszen rátapaszthatjuk otthon elkészített, vagy kinyomtatott ábráinkat, sőt az adott órán a diákok (csapatok) munkáit is könnyen kifüggeszthetjük, ezzel is látványosabbá, izgalmasabbá és változatosabbá téve az órát.

A CleverBoard táblák esetében még ennél is többről van szó: nem kell többet hajolgatnunk az állandóan leeső törlő szivacs után sem, ugyanis ennek a megoldásnak köszönhetően a táblatörlő is feltapad a táblára.

Ráadásul az átlagosnál nagyobb méretű táblának (amennyiben a 267 cm képátlójút választjuk) vetítéskor közel egyharmada szabad felület marad, melyre jegyzetelhetünk hagyományos filctollal, vagy elhelyezhetjük itt a fent említett applikációs anyagainkat is anélkül, hogy valami fontosat letakarnánk vele.

A piacon egyedülálló táblamásoló funkció

Sokszor megesett már, hogy sajnáltuk, ha óra végén elveszett minden munkánk, vagy épp a diákok rendkívül értékes alkotásai. A CleverBoard táblák táblamásoló szolgáltatásával még azokat a remekműveket is megmenthetjük, melyeket egyébként (pl. a projektor izzójának kiégése miatt) már visszahozhatatlannak véltünk.

CleverBoard  - egyedülálló funkciókkal bíró interaktív táblák E funkció bekapcsolásával a csatlakoztatott számítógép monitorán is megjelenik minden, amit a táblára írunk, ezáltal az előadás anyagát teljes egészében elmenthetjük, s később is bármikor megnyithatjuk, folytathatjuk, szerkeszthetjük, vagy akár ki is nyomtathatjuk.

Lynx - a közkedvelt táblafüggetlen táblaszoftver

Minden CleverBoard táblához magyar nyelvű szoftver (Lynx) tartozik, mely valamennyi forgalomban lévő interaktív táblán futtatható. Ez tartalmazza a WordWall és a kézírást felismerő szoftvert is. A felhasználók visszajelzései azt igazolják, hogy kivételesen hatékony funkciói révén remekül használható szoftverről van szó.

Többféle táblaméret dróttal vagy drót nélkül

CleverBoard  - egyedülálló funkciókkal bíró interaktív táblák

A mindennapos használatra tervezett CleverBoard3 interaktív táblát a biztonság és a rendkívül jó strapabírás jellemzi. A kezelő eszközök karcsúbbak, a vezérlő tollat pedig távvezérlőként is működtethetjük.

A négy különböző méretben kapható tábla (183 cm, 198 cm, 221 cm, 267 cm) majdnem mindegyikének van Wireless változata is.

A 183 cm és 198 cm képátlójú táblákhoz állvány rendelhető, egyébként a táblákat mind a négy méretben fali rögzítőkészlettel szállítják.

Négyféle üzemmód - négy rövid videó

Az alábbi rövid videókon a CleverBoard3 táblák négyféle használati funkcióit lehet megtekinteni.


 

 

 

Cleverboard - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
 A CleverBoard3 táblákról további érdekességeket itt olvashat >>>www.cleverproducts.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: