Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

Videó - Interaktív tábla és szavazó rendszer az óvodábanKét  SMART interaktív tábla és egy szavazó egység is része az óvodai IKT-nak a budapesti Kanizsai utcai Nyitnikék óvoban! A SMART referenciaóvodában az ovisok rajonganak mindkét IKT eszközért, az óvodapedagógusok pedig az interaktív táblát egy új és modern "óvodai fejlesztőjátékként" használják úgy, hogy annak használata szépen belesimuljon a megszokott óvodai életbe...

A feleltető eszköz (klikker) jelentős segítséget nyújt az óvodapedagógusoknak a gyerekek egyéni fejlesztésében, érettségi szintjük és fejlődésük felmérésében, követésében.

Hogyan és mire használják az IKT eszközöket a budapesti óvodában? ... Ezekre a kérdésekre kaphat választ ebből a videóból...

A szülök ismerik és örülnek az interaktív tábla és az elektronikus feleltető rendszer óvodai használatának, az óvodapedagógus társadalmat azonban megosztja az IKT eszközök óvodai alkalmazásának kérdése.

Ön hogyan látja? Van, lehet helye és szerepe ezeknek az IKT eszközöknek az óvodában? Mondja el véleményét!

Nézze meg a többi SMART IOTvideót is!

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor