Projektorok - Oktatási projektorok

A 3M bemutatta Mpro 150 pico-projektorát - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA 3M bemutatta Mpro 150 pico-projektorát

A 3M a napokban mutatta be új Mpro 150-es pico-projektorát, amely kombinálja a kisméretű projektorok összes előnyét számos, beépített prezentációs eszköz megoldással.

A 3M bemutatta Mpro 150 pico-projektorát

Az Mpro 150 kompatibilis az olyan főbb Microsoft Office szoftverekkel, mint a Word, PowerPoint, Excel. Ezenkívül kezeli az Adobe pdf fájlokat, a fotókat is, és a videókat is le tudja játszani.

1GB beépített memóriával rendelkezik, amely egy mikro-kártyás olvasóba helyezhető be. Ezen kívül USB port is található rajta, amellyel fájlokat lehet a laptopról, vagy a számítógépről a projektorra tölteni, ami lehetővé teszi, hogy teljes  prezentációnkat a projektorról  lehessen lejátszani. A tenyérben elférő miniprojektor, a maga 15 lumen fényerejével akár 127 cm átmérőjű képet is képes vetíteni.

Az eszköz tartalmaz egy MP3 lejátszót is, sztereó fülhallgató kimenettel és beépített sztereó hangszórókkal is rendelkezik.  A zsebben is könnyen elférő pico-projektor, alig nagyobb, mint 12 cm és mindössze 20 dkg-t nyom.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: