Interaktív Oktatástechnika - IOTvideó

Diák nyert SMART interaktív táblát a Polgár Nemzetközi SakkfesztiválonBudapest diák nyert egy SMART Board interaktív táblát és hozzá egy projektort a Polgár Nemzetközi Sakkfesztiválon.

A látványos, a sakkot népszerűsítő rendezvényen egyébként is kiemelt szerepet kaptak a SMART interaktív oktatástechnikai eszközei. Polgár Judit azt bemutatta, milyen szerep juthat az IKT eszközöknek az oktatásban, a mindennapi tanításban.

A SMART Response szavazó egységeket a vakszimultánban arra használták, hogy a Polgár Judit ellen játszók, szavazás alapján - a lehető legjobb válaszlépést adják minden idők legjobb női sakkozójának lépéseire.

Az alábbi videó összefoglaló 5 percben foglalja össze a színes programot, ahol volt mennyezetről lógó szabadulóművész és - Magyarországon először - sakk-box gála is...

 

SMART IKT eszközök a Polgár Nemzetközi Sakkfesztiválon

Az egész esemény óriási média figyelmet kapott, még a sajtótájékoztatót is egy interaktív tábla tette különlegessé.

A SMART Response szavazó egységek Polgár Judit vakszimultánjában arra használták, hogy a szimultánban Judit ellen játszók, szavazás alapján - a lehető legjobb válaszlépést adják minden idők legjobb női sakkozójának lépéseire. "Ezzel a lépéssel" az IKT eszközök fogalma végképp bevonulhatott a sakk világába.

A színes sakkfesztiválon Európa 27 nemzetének legtehetségesebb gyereksakkozói játszottak világbajnok sakkozónőnk ellen, míg egy másik táblán egy szabadulóművész a mennyezetről lógva próbálta bemattolni Polgár Zsuzsát - siker nélkül.

A sakk-box gála olimpiai bajnokainkkal az idei rendezvény nagy sikerű újdonsága volt.

Nézze meg a többi SMART IOTvideót is! >>>

Kattintson erre a logóra a videó alsó vezérlő sávjában, hogy a többi videót is lássa.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor