Interaktív eszközök - Mobil eszközök

eBeam mobil interaktív eszköz videók Az eBeam mobil interaktív eszközről már több alkalommal beszámoltunk. Ennek a remek kis eszköznek a változatos felhasználását Az eBeam Edge mobil interaktív eszköz 5 arca videóban mutattuk be részletesen.

Most egy jóval rövidebb, alig több, mint 1 perces videó magyarított változata jelent meg a Mekka Interaktív Kft. - az eBeam eszközök hazai vezérképviselete jóvoltából, ami szemléletesen mutatja be, hogyan lehet ez a kis mobil interaktív eszköz valós alternatívája a fixen szerelt interaktív tábláknak.

Nézze meg a videoklipet!

Az interaktivtábla.net oldal médiatárában egyre több, magyar nyelvű videó található, amely a mobil interaktív eszköz használatát mutatja be.

eBeam mobil interaktív eszköz az IOT.hu-n

Az eBeam Edge és eBeam Engage hordozható interaktív eszközöket bemutató egyéb cikkek, videók az IOT.hu-n...

Kérhet ingyenes eBeam bemutatót, mert a Mekka Interaktív Kft. lehetőséget kínál azoknak, akik közelebbről szeretnék megismerni az eBeam technológiát és a különböző eBeam eszközöket.
Jelentkezni ITT lehet az ingyenes bemutatóra >>> eBeam Edge (kattintson az"Ingyenes bemutató igénylése" linkre)
További információ az eBeam interaktív eszközökről >>> interaktívtábla.net
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: