Szerkesztőség - IOTrádió

Hogyan vezessük be a Digitális Oktatási Alapcsomagot pár nap alatt az iskolába? - Tapasztalatok első kézből

A Digitális Oktatási Alapcsomag augusztusi bejelentése óta már egy negyed év telt el, és kíváncsiak voltunk arra, hogy sikerült a debütálás, hány közoktatási intézmény élt eddig a professzionális IT rendszer (Office 365 és más szolgáltatások) ingyenes bevezetésének lehetőségével, és arra is, hogy mik a bevezetés eddigi tapasztalatai.

A beszélgetésből kiderül, hogy mi okozza a legnagyobb problémát az elindulásnál és azon hogyan lehet a legegyszerűbben túljutni, megtudjuk, hogy tipikusan hány nap alatt lehet technikailag bevezetni a Digitális Oktatási Alapcsomagot, és azt, hogy milyen segítséget kaphatnak az iskolák a gördülékeny átálláshoz/bevezetéshez... és mindez mennyibe kerül?

A Netasztal körül Nagy Levente a Microsoft Magyarország Office üzletágvezetője, Bártfai László informatikus és Medve Klaudia a Max & Future Kft. munkatársai ülnek.

A Digitális Oktatási Alapcsomag bevezetéséhez további segítséget nyújt ez a korábbi cikkünk >>>

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: