Szerkesztőség - IOTrádió

Pil világfórum Prágában - Hangos beszámoló az innovatív tanárok globális seregszemléjéről

Hazaérkezett a magyar tanári delegáció Prágából, a Microsoft Partners in Learning globális fórumról, ahová két hazai pedagógus is kvalifikálhatta magát a sikeres  európai forduló után. Merényi Ádámmal, a Microsoft Magyarország oktatási csoportvezetőjét kérdezzük élményeiről, tapasztalatairól.

Kik képviselték a magyar tanárokat, miben volt más ez a találkozó, mint az előzőek és mely projektek voltak a legizgalmasabbak? Megtudhatjuk még, hogy milyen egy iskola, ha azt kizárólag diákok tervezik, mi az a "fordított tanulás" és hogyan valósították azt meg a belga pedagógusok?

A riport végén pedig kiderül, hogy vajon lesz-e folytatása a PiL fórumoknak?! (Az első 2 perc  egy kicsit recsegős, ezért elnézést!)

Sajnos a PiL Glogal Forumon nem vettünk részt, de az alábbi vieó egy kis bepillantást enged a világtalálkozó hangulatába

Nézze meg az idei PiL hazai országos találkozóról készült videó összefoglalót PiL Innovatív tanárok fóruma 2012

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: