IKT műhely - IKT az osztályomban

8 órányi ingyenes angol karácsonyi zene és dalok válogatás

Összeállítottunk egy több mint 8 órányi folyamatos karácsonyi zenét biztosító, angol nyelvű karácsonyi zenei listát a YouTube-on található legkedveltebb zenei anyagokból, ami egy kattintással elindítható, és a teljes lejátszásig folyamatosan játsza a zenét, így megspórolhatjuk a keresgéléssel töltött időt...

A lejátszási lista a YouTube-on is megnyitható, ha ide kattint! >>> Karácsonyi zene, dalok válogatás (angol)

A Karácsony közeledtével egyre többet kutatunk karácsonyi zenék és dalok után, amivel meghittebbé tudjuk tenni az ünnepi perceket. A YouTube óriási választékot kínál ilyen karácsonyi zenékből és zenei mixekből.

Több mint 8 óra folyamatos karácsonyi zene illetve dalok szólhatnak a háttérben, ha elindítja ezt az angol nyelvű karácsonyi zenei válogatást. A karácsonyi zenék és dalok a YouTube csatornán található zenei videók illetve gyűjtemények gyűjteménye, amelyet folyamatosan tovább bővítünk.

A Karácsonyi zene, dalok válogatás (angol) ingyenes háttérzenét ad és kellemes, meghitt hangulatot varázsol a lakásba miközben a karácsonyi ajándékok készítésével vagy éppenséggel már a velük való ismerkedéssel foglalkozunk. A lejátszót elindíthatjuk az osztályban, iskolában is az ünnepi készülődésben.

A karácsonyi zene mix persze szólhat a háttérben az ünnepi étkezések alatt is. A youtube karácsonyi zenék, dalok és énekek hallgatása közben a teljes képernyőn egy-egy pillantást érdemes vetni a zenéhez tartozó képekre, néha videókra is, mert ezek tovább fokozhatják a karácsonyi, ünnepi hangulatot.

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


tanárblogok.hu - Válogatás a világ IKT blogjaiból<<< A hír eredetijét itt találtuk.

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: