Vizuális kiegészítők - Dokumentumkamerák

Interaktív tábla szoftverbe épülő dokumentum kamera az ingyenes Aver plug-innal Az Aver Flash Plug-in segítségével meglévő interaktív táblánk szoftverébe integrálhatjuk a dokumentum kamera élő képét.

Az interaktív tábla flash plug-in feleslegessé teszi a dokumentum kamera és az interaktív tábla közötti oda-vissza kapcsolgatást, mert az interaktív táblaszoftverbe beépülve, annak szerves részévé válik, így a tábláról lesz kezelhető a dokumentum kamera is!

aver-interaktiv-tabla-plug-in-dokumentum-kemarahoz

A pár kattintással telepíthető kis programmal az AVer dokumentum kamera képe beintegrálható AVer szoftverekbe, így a dokumentum kamera élő képe beépül a felette futó alkalmazásba oly módon, hogy a dokumentum kamera a befogadó szoftverből lesz vezérelhető (zoom, autofocus…).

A beépült élő, vagy befagyasztott képre innentől kezdve az interaktív tábla natív táblaszoftverének alkalmazásaival  jegyzetelhetünk... írhatunk, firkálhatunk a képre, és el is menthetjük azt.

Az Aver beépülő nagy előnye, hogy a legismertebb tábla típusokat támogatja, így használhatjuk a SMART, eBeam, eInstruction, Mimio, Promethean, Hitachi interaktív táblákkal.

A kis kiegészítő alkalmazást minden AVerVision dokumentum kamera mellé, ingyenesen adja a Mekka-Interaktív >>> mekka-digital.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: