Közösség - Események

Az e-Skills Week eseményei - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésAz e-Skills Week eseményei

A XXI. században a digitális felkészültség, az e-készségek ismerete és alkalmazása mindennapjaink része. Az „e-Skills week” nemzetközi projekt az IKT kiemelkedő szerepére hívja fel a tanulók, tanárok és a társadalom szerepét.

A diákok számára ablakot nyit az új, digitális világ, az e-készségek magabiztos ismerete versenyképes tudást, karriert és biztos jövőt kínál.

Az e-készségek elsajátítása már az iskolában kezdődik. A diákok tudásuk ellenőrzésére ki Te on-line kérdéssort tölthetnek ki, ezzel is csatlakozva az e-Skills week, hazai rendezvényéhez.

Lehetőség nyílik arra is, hogy részt vegyenek az IVSZ által szervezett országos rendezvénysorozatokon, ahol neves szakemberekkel találkozhatnak, választ kaphatnak feltett kérdéseikre.

Az e-Skills week esemény híreit naponta nyomon követhetjük az alábbi honlapon:

http://www.ivsz.hu/engine.aspx?page=eskills

A figyelemfelkeltő kampány csúcspontja az „Európai e-készségek Hét” (European e-Skills Week) lesz, 2010. március 1-5. között.

Bízunk benne, hogy a http://eskills-week.ec.europa.eu/web/guest/competitions versenyen hazánkat is képviselhetik a sikeres diákok és tanáraik.

A csatolásokban angol nyelvű képeslap, poszter, versenyismertető található.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható budapestedu.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: