Projektorok - Vetítő kiegészítők

Izzóexpress.hu - eredeti projektorizzók gazdag választéka - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésA CleverBoard Kft. interaktív táblákhoz csatlakozó témakörei között elsőként jött létre a projektorizzókat kínáló Izzoexpress webáruházuk, melyen három egyszerű lépésben juthatunk csereizzókhoz.

A cég a Diamond Lamps képviseleteként olcsóbb alternatívát kínál az egyes projektorfajtákhoz, s mindezt az eredeti égők teljesítményét garantálva.

Minőségi projektorizzók akár féláron

Izzóexpress.hu - eredeti projektorizzók gazdag választékaAz Izzoexpress Kft. projektorokhoz és projektoros televíziókhoz tartalék izzók forgalmazásával foglalkozik. A cég már bő tíz éve forgalmaz projektorokat, ennek köszönhetően kellő tapasztalattal állnak rendelkezésünkre, valamint a ritkábban keresett izzótípusokat is ismerik - saját bevallásuk szerint a valaha gyártott összes projektorhoz megtalálhatjuk náluk a megfelelő izzót. Ráadásul a készleten lévő izzók száma folyamatosan nő, amit már az áruház oldalának frissítésekor is megfigyelhetünk.

Mivel az általuk kínált izzókra a Diamond Lamps teszi rá a foglalatot, a gyári égők áraihoz képest 10-50%-kal olcsóbban tudják őket forgalmazni, miközben az élettartam és a minőség változatlan marad. (Az izzók minőségéről a www.diamondlamps.hu oldalon olvashat bővebben.)

Rendelés egyszerűen, házhoz szállítás ingyen

Izzóexpress.hu - eredeti projektorizzók gazdag választéka Az online áruház oldalán mindössze három egyszerű lépést kell követnünk ahhoz, hogy kiválasszuk és megrendeljük a keresett izzót. Először kiválasztjuk projektorunk gyártóját. Ezután kikeressük a típusát a legördülő listából. 

Ekkor elénk tárulnak a keresett izzó műszaki paraméterei: teljesítmény, üzemidő, gyári száma, a csomagban kapható izzók száma, hány izzót kell a projektorba tennünk, továbbá a termék bruttó és nettó ára. Amennyiben a kiválasztott izzó megfelel igényeinknek, és van belőle a cég raktárában, harmadik lépésként megrendelhetjük azt. Természetesen egy-egy izzóból többet is kérhetünk. 

A rendelés véglegesítéséhez és a tényleges vásárláshoz regisztrálnunk kell az oldalon. A kiválasztott termékek házhoz szállítása ingyenes, ráadásul amennyiben raktáron lévő árut választottunk, akár 24 órán belül kézhez kaphatjuk izzóinkat.

A vásárolt termékekre a gyártó által meghatározott garanciaidőt kapjuk, de minimum 90 napot. A kiszállítás során megsérült termékek biztosítását az Izzóexpress Kft. vállalja.

A portál egyéb lehetőségeket is kínál

Izzóexpress.hu - eredeti projektorizzók gazdag választékaAz oldalon regisztrált tagok feliratkoznak hírlevélre, melyben a legújabb, illetve személyre szabott ajánlatokról értesülhetnek.

A webáruház oldalán találunk továbbá tippeket a projektorok élettartamának növelése érdekében, valamint az üzembehelyezést segítő leírásokat is. Érdemes ezeket akkor is elolvasnunk, ha épp nincs szükségünk új izzóra, hiszen a megfelelő használattal hosszú távra tervezhetünk.

IOT olvasóknak kedvezmény!

A webáruház idén 3 éves, így most minden IOT olvasó 3% kedvezményt kap a feltüntetett árakból. Az akció érvényes: a jelenlegi akciós készlet erejéig vagy visszavonásig. Rendelésnél hivatkozzon az IOT.hu-ra.

Cleverboard - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu

 Az Izzoexpress.hu webáruházat itt találja >>> www.izzoexpress.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: