Interaktív eszközök - Elölről vetített Interaktív táblák

TeamBoard - Az ujjal vezérelhető interaktívtábla család - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésTeamBoard - Az ujjal vezérelhető interaktívtábla család

Az egyedülállóan tükröződésmentes felülettel rendelkező TeamBoard táblákat falra, sínre vagy mobil állványra is szerelhetjük. A hozzájuk tartozó előadás-készítő szoftver felhasználóbarát megoldásaival segíti és egészíti ki óráinkat.

Ujjal vezérelhető, fehér táblaként is használható

TeamBoard - Az ujjal vezérelhető interaktívtábla család A TeamBoard táblacsalád tagjai ujjal vezérelhetők, fehér tábla üzemmódban pedig hagyományos, szárazon törölhető táblafilccel is használhatjuk őket.

Előfordulhat, hogy véletlenül nem szárazon törölhető, hanem tartós filccel kerül föl valami a tábla felületére. Ekkor sem kell kétségbeesnünk, hiszen a kezdőcsomagban kapunk hozzá Egan táblafilceket is, melyekkel rövid időn belül átsatírozva még egyszerűen letörölhetővé válik, amit a táblára írtunk.

A táblák rendelkeznek táblamásoló funkcióval is, mely rendkívül hasznos, hiszen segítségével az órán készült anyagokat nem veszítjük el. A táblára írt tartalmakat néhány kattintással többféle formátumban menthetjük.

Intuitív szoftver - könnyen megvalósítható prezentációs megoldás

TeamBoard - Az ujjal vezérelhető interaktívtábla család A táblához tartozó magyar nyelvű szoftverTeamBoard Suite szoftvert ráadásul a diákok is szabadon telepíthetik saját, otthoni számítógépükre, így ők is bármikor készülhetnek órai kiselőadásokra és bemutatókra. A speciális oktatási csomagban (mellyel mind a négyféle tábla kapható) plusz egy előadás szerkesztő szoftvert találunk. 

frissítései folyamatosan elérhetők és ingyenesen letölthetők a cég központi weboldaláról. A

A szoftver lehetőségei között említhetjük a kivetíthető billentyűzetet és a témakörök szerint rendezett galériát is. Előadásaink elkészítésekor felhasználhatjuk a több ezer képet tartalmazó képtárat, de a TeamBoard Draw intuitív szoftverbe importálhatunk videókat, fotókat és rajzokat is.

A tábla szoftverének lebegő jegyzet eszköztára bármilyen más programmal is képes együttműködni. Ennek köszönhetően bármit mutatunk is óráinkon, abban kiemelhetünk szövegrészeket, rárajzolhatunk vagy készíthetünk róla pillanatfelvételeket.

Pontos érzékelés, különleges technológia

A fejlett, több pontos kalibrációval nagy mértékű pontosságot érhetünk el az érintés érzékelése terén.

A négyféle méretben kapható TeamBoard táblák (196 cm, 168 cm, 224 cm, 279 cm) szerelhetők falra és sínre is. Közülük kettő 4:3 vetítési aránnyal, kettő pedig 16:10, illetve 16:9-es aránnyal rendelkezik. A 279 cm-es tábla a többitől eltérő érzékelési technológiát használ, ugyanis ötvözi az EVSTM szárazon törölhető vetítőfelületet az infra technológiával.

A táblákat mindemellett mágnesezhető és ütésálló kialakítás jellemzi, ami nagy mértékben segíti az iskolákban történő mindennapos használatot, valamint a hosszú élettartamot.

TeamBoard - Az ujjal vezérelhető interaktívtábla család

ERLAS Vizuál- és Oktatástechnikai Kft - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
 A TeamBoard interaktív táblákról itt olvashat bővebben >>> erlas.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: