Közösség - Események

Spórolhat a Szoftverbörzén - Kedvezményes számítógépek a virtuális kiállításon - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésSpórolhat a Szoftverbörzén - Kedvezményes számítógépek a virtuális kiállításon

Netbookok, notebookok, kiegészítők, informatikai tanfolyamok – az idén az interneten megrendezett virtuális informatikai kiállításon, a Szoftverbörzén számos terméket és szolgáltatást kedvezményes áron vásárolhatnak meg a látogatók. A kiállításra a belépés díjtalan, mindössze internetkapcsolatra van szükség hozzá.

A Szoftverbörze Magyarország első internetes informatikai kiállítása, melyen nem csupán a vállalati döntéshozók tájékozódhatnak az aktuális trendekről, hanem az otthoni felhasználók is kedvezményesen vásárolhatnak.

A Notebook Store Dell notebookokat kínál jelentős kedvezménnyel, a Center.hu pedig Acer konfigurációkat és kiegészítőket nyújt alacsonyabb áron. A vállalatok számára ezen kívül vonzóak lehetnek a NetAcademia 25% kedvezménnyel kínált informatikai kurzusai.

Az Oktatóközpont programozók számára a .NET Framework képzést ajánlja, míg rendszergazdáknak a biztonság centrikus rendszer-üzemeltetésről szóló tanfolyam lehet érdekes.

Mivel az idei Szoftverbörzét a virtuális térben rendezik meg, a látogatóknak nem kell belépődíjat fizetniük, elég csupán meglátogatniuk a www.szoftverborze.hu honlapot. Itt megtekinthetik a kiállítók standjait, beszélgethessenek a cégek képviselőivel, és vásárolhatnak is.

Ezen kívül részt vehetnek az előadásokon, melyek többek között a honlap építést, az információbiztonságot és a HR szoftvereket érintik, és nem utolsósorban ezekkel a témakörökkel kapcsolatban ingyenes szaktanácsadást kaphatnak független szakértőktől.

A virtuális Szoftverbörze a következő három napon keresztül érhető el, az alábbi linken:

www.szoftverborze.hu

Kapcsolódó honlap:

www.szoftverborze.hu

Kapcsolódó képanyag:

A Szoftverbörze logója letölthető az alábbi linkről:

http://www.sakkom.hu/sajto/metanet/szoftverborze_logo.png

http://www.sakkom.hu/sajto/metanet/szoftverborze_logo.jpg

A Szoftverbörzét támogató szakmai szervezetek:

IVSZ

Matisz

NJSZT

A Szoftverbörze kiemelt médiatámogatói:

Techline

Terminal

Prim Online

A Szoftverbörze médiatámogatói:

Computerworld

Depo

Gazdasági Rádió

Logportál

NPort.hu

PC World

Szoftver.hu

Ügyvitelbázis

További információ:

Jacobi Viktória
munkatárs

Sakkom Interaktív - az Ön hírneve a mi jó hírünk
Telefon: (+36) 1 237-0212
Fax: (+36) 1 237-0213
Mobil: (+36) 20-773-3636
E-mail: vjacobi@sakkom.hu
Cím: 1139 Budapest, Petneházy u. 52.
Webcím: www.sakkom.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: