Interaktív eszközök - Interaktív táblák

Clever LCD Touch és CleverBoard Dual interaktív táblák - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés Interaktív érintés technológia, kiváló képminőség és tükröződésmentes felület jellemzi a CleverBoard Kft. LCD Touch tábláját, mely a világ első, teljesen integrált érintőképernyős LCD monitorának számít. 

A CleverBoard interaktív táblákkal világszerte elégedettek a felhasználók. A cég naprakész tanulási megoldásokat biztosít immár Magyarországon is, nem csak az angol iskolákban...

Clever LCD Touch - integrált érintőképernyős LCD monitor

Clever LCD Touch és CleverBoard Dual interaktív táblákA Sahara Presentation PLC (gyártó cég) a 2010 BETT Show nemzetközi szakkiállításon ismét kiállította termékeit, s itt jelentették be a legújabb híreket és fejlesztéseket is. Az egyik ilyen termék a Clever LCD Touch interaktív tábla volt.

A hátulról vetített Clever LCD Touch táblák négy méretben kaphatók: 81 cm, 107 cm, 140 cm és 165 cm-es képátlóval. A legkisebbet asztali állvánnyal együtt szállítják, a többinél ez igény szerint rendelhető. A tábla két VGA és egy DVI video bemenettel, valamint egy VGA kimenettel rendelkezik. A nagy és normál felbontású képmegjelenítésre képes tábla 16:9-es képaránnyal bír.

A Clever LCD Touch Plus táblában beépített számítógép is található, ami többek között 2 GB memóriával és 250 GB HDD-vel rendelkezik. A Plus tábla kétféle méretben kapható (140 és 165 cm-es képátlóval), s mindkettőhöz saját belátásunk szerint rendelhetünk asztali állványt.

CleverBoard Dual - multitouch érintőképernyős interaktív tábla

Clever LCD Touch és CleverBoard Dual interaktív táblákA 16:9-es képaránnyal és 198 cm-es képátlóval rendelkező CleverBoard Dual célja, hogy kényelmes használatot biztosítson mind az ujjal, mind pedig a tollal vezérelhető üzemmóddal. A dual technológiának köszönhetően egy időben két kézzel is vezérelhetjük a táblát, ahogy azt már a multitouch vezérlésnél megismerhettük. 

A Dual tábla felülete ugyanolyan strapabíró, tönkretehetetlen porcelán zománcacél, mint a többi CleverBoard3 tábláé. A vandálbiztos, karcálló, páratartalom, hő és különféle szennyeződések ellen kiválóan védekező, illetve könnyen tisztítható táblák egyben minimálisan tükröződő vetíthető felületet jelentenek.

Három üzemmódban használhatjuk ezeket a többcélú táblákat: szárazon írható és törölhető, így hagyományos fehértáblaként, melyre filctollal írhatunk. Vetítőfelületként vetítővászon helyett, akár írásvetítővel vagy diavetítővel is. Tollal és ujjal is működtetett interaktív táblaként, ekkor a számítógépen kívül a projektor is szükséges.

A Dual tábla öt méretben kapható, 16:9 képaránnyal: 127 cm, 198 cm és 229 cm képátlóval, 4:3-as képaránnyal pedig 203 cm és 229 cm képátlóval. A 127-es képátlójú táblát hordtáskával és asztali állvánnyal együtt szállítják, a 198 és 203 cm képátlójú táblákhoz pedig opcionálisan rendelhetünk állványt.

A kiváló táblákhoz természetesen kiváló szoftverek tartoznak

Bármelyik interaktív táblát választjuk is a CleverBoard Kft. termékei közül, mindegyiket a rendkívül hasznos funkciókkal ellátott Lynx, valamint a beépített WordWall és kézírásfelismerő szoftverekkel együtt szállítják. A szoftver egyik nagy előnye a beépített online tananyagadatbázis, illetve a feladatgeneráló varázslók egyszerűsége. (További információk a szoftverről >>>  www.cleverboard.hu)

Cleverboard - Interaktív Oktatástechnika Portál - Interaktív tábla. feleltetőrendszerek, interaktív tananyag, pedagógus képzés - Információk egy fedél alatt www.iot.hu
 A CleverBoard termékekről itt olvashat bővebben >>> www.cleverproducts.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: