Interaktív tanterem - Médiabútorok

Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt - ESZKÖZ - DIGITÁLIS TANANYAG - KÉPZÉS - KÖZÖSSÉG - MŰHELY - INTERAKTÍV NAPTÁR és KATALÓGUSOK - Minden, amit az interaktív oktatástechnikáról tudni kell.Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem

A digikocsi a számos iskolában megvalósult laptop programhoz nyújt kitűnő segítséget. A program célja a mobilitás  és ennek megvalósulásához szükség van egy olyan eszközre, mellyel használaton kívüli üzemmódban a PC-k egyik teremből a másikba szállíthatóak.

A digikocsi nagyobb szabadságot enged a tantermek megválasztásában: bárhol használhatunk diák-laptopokat!

Wi-fi access point-tal rendelve komplett hálózatot biztosít

Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem A diák-laptop program egyik fő célkitűzése, hogy vezeték-nélküli hálózat segítségével, tantermektől függetlenül használhatóak legyenek a diák-laptopok. A laptopok gyári töltő-adapterei könnyedén elhelyezhetőek a digikocsi aljában, így egyetlen konnektorhoz csatlakoztatva a digikocsit, az összes készülék egyszerre, együtt tölthető.

Mivel az iskola laptop programban főként kisméretű diák laptopok kerültek az intézményekbe, így alkalmas kisméretű notebookok tárolására, töltésére, szállítására, valamint normálméretű notebookokhoz is.

Opcionális kiegészítőként a komplett hálózatot is biztosíthatja a digikocsi, hiszen előre elhelyezett és felkonfigurált wi-fi access point-tal is rendelhető.

A tisztán hazai fejlesztésű és gyártmányú digikocsi praktikus társ lehet a mindennapok kompetencia alapú, modern oktatásában.

Kiemelt szerepben a biztonság

Masszív alumínium redőny teszi zárhatóvá a digikocsit, így nyugodtan otthagyható bármelyik osztályteremben. A behelyezett laptopok tölthetőek, a gyári töltő adapterek egyszeri behelyezése után, így a garanciát nem érinti a kocsi töltési szolgáltatása.

A fiókokban a fém válaszfalak is tűzvédelmi célt szolgálnak. Beépített szellőző és ventilátor rendszer gondoskodik arról, hogy a laptopok még meleg nyári hónapokban se melegedhessenek fel.

Komplett, hordozható osztályterem

Digikocsi - hordozható, komplett informatikaterem A digikocsi 16 és 33 gép tárolására alkalmas, igény szerint belső vezeték-nélküli elérési ponttal (wi-fi access point) is rendelhető. Ezzel a megoldással a digikocsi komplett, hordozható osztályteremmé varázsolható, mely mindent tartalmaz, ami a kompetencia alapú oktatáshoz szükséges lehet.

A készüléket, az intézményi rendszergazdával előzetesen egyeztetve, a cég felkonfigurálva is szállítja, így valóban csak egy konnektor szükséges az üzembe helyezéshez. A digikocsi két színben rendelhető: kék – piros, illetve narancs – bézs, alumínium és fém betétekkel.

Magyar termék

A digikocsit a hazai oktatás terén szerzett sokéves tapasztalat ihlette, így száz százalékosan igazodik a magyar oktatási intézmények igényeihez. Nem csak a fejlesztetés magyar, hanem a gyártás is.

A digikocsi 33 laptop biztonságos tárolására és töltésére alkalmas, gurulós kerekekkel ellátott, stabil szerkezet. A töltő rendszer a legalsó fiókban, elzártan található, így biztonságos a gyermekek számára is. A töltéshez a kocsi a laptopok saját (gyári) töltőjét használja.

Xclas A kreatív tanársegéd - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzés
Bővebb információt a difikocsiról itt találhat >>> www.laptopkocsi.hu
I. Országos XClass találkozó

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: