Közösség - Események

Konferencia: Magyarország és a digitális írástudás a XXI. században - Interaktív Oktatástechnika Portál - Információk egy fedél alatt www.iot.hu - interaktív tábla, feleltetőrendszerek, feleltető rendszerek, digitális tananyagok, digitális írástudás, online tananyagok, interaktív tananyag, e-tananyag, elektronikus tananyag, pedagógus képzés, IKT képzésKonferencia: Magyarország és a digitális írástudás a XXI. században

Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a MEFIT Alapítvány által szervezett rendezvény az e-Skills országos eseménysorozat tapasztalatait foglalja össze március 30-án.

Egy nemrég napvilágot látott adat szerint 5 éven belül a munkahelyek 90 százaléka esetében alapkövetelmény lesz a digitális írástudás Magyarországon. Ugyanakkor a magyar munkavállalók, a magyar közgondolkodás nincs tudatában ezen készségek fontosságával, hazánk egyre inkább lemaradni látszik európai versenytársai, elsősorban a velünk közel egy időben csatlakozott szomszéd országokhoz képest. Ez a megdöbbentő kontraszt adja aktualitását az e-Skills országos rendezvénysorozatnak, amely a digitális készségek, a digitális felkészültség és írástudás fontosságára hívja fel a figyelmet, a foglalkoztatás-bővítésében, versenyképességünk és növekedési képességünk visszanyerésében játszott szerepét hivatott tudatosítani.

Az e-Skills rendezvénysorozat március 30-án döntéshozói fórummal zárul. Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és a MEFIT Alapítvány szeretettel várja az érdeklődőket az eseményre, amelynek témája Magyarország digitális írástudási kompetenciája a XXI. századi gazdasági viszonyok fényében. A rendezvény előadói politikusok és gazdasági szakemberek lesznek.

Időpont
2010. március 30., 9:00-15:45

Helyszín
Ramada Plaza (Budapest)

A rendezvényre az IVSZ weboldalán lehet regisztrálni.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható computerworld.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: