Hírek - IKT hírek röviden

Facebook telefon élesbenA közösségi oldal néhány hónapja már teszteli a Facebook Messenger alkalmazásban az ingyenes hanghívás funkciót de eddig azt csak az Egyesült Államokban és Kanadában élő felhasználók próbálhatták ki és ők is csak iOS eszközökön. Úgy fest hogy a Facebook elégedett az eddigi eredményekkel ugyanis néhány napja már az Egyesült Királyságban is elérhető az új szolgáltatás sőt az Androidos Messengerre is megérkezett az újítás.

 

A publikus teszt elején még csak Wi-Fi hálózaton keresztül lehetett hívást kezdeményezni de most már 3G/4G kapcsolattal is működik. Konferenciahívást egyelőre nem tud de hangüzenetet hagyhatunk ha a hívott fél nem válaszolna.

A Facebook mostani fejlesztése sokak szerint komoly veszélyt jelenthet a területen most lényegében egyeduralkodó Skype-ra. Bár a funkció még mindig tesztelés alatt áll és nagyon keveset tud de hatalmas potenciális felhasználói bázis áll mögötte.

 

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Tovább a teljes cikkhez ...

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: