Hírek - IKT hírek röviden

Az interaktív szimuláció veszprémi bajnokai - Itech Challenge

A versenyzők feladata az ITIL módszertan oktatásának támogatását segítő, interaktív szimulációs szoftver elkészítése volt, a főtámogató T-Systems Magyarország szakértőinek iránymutatása alapján.

A díjátadóra a legsikeresebb megoldást adó csapat kapott meghívást.

Az interaktív szimuláció veszprémi bajnokai - Itech Challenge

A hosszú hónapok alatt lefejlesztett programot a veszprémi háromfős csapat (Farkas Gábor, Mokcsay Ádám és Szili László), az LDR mutatta be az ITech Challenge verseny zsűrijének.

Az ITILlustrator nevű hotelmenedzsment-játékban különböző szerepkörökben, recepciósként, vagy akár szállodaigazgatóként is kipróbálhatják magukat a résztvevők.

Az ITech Challenge 2012 győztes csapata, a Pannon Egyetemről érkezett LDR számára a fődíjat, a 3 Samsung Galaxy Tab2 10.1 készüléket ünnepélyes keretek között a főtámogató konferenciatermében adta át a T-Systems Magyarország képviseletében Gellért Péter kompetenciaközpont-vezető és Vig Diána gyakornoki programért felelős HR menedzser.

A Red Bull, a verseny támogató partnere részéről egy tálca energiaitalt és egy Kézi Gáborral történő siklóernyőzést kapott a győztes csapat.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: