Hírek - IKT hírek röviden

Waze, ezt a Google jól lenyúlta!

Úgy tűnik, az izraeli startup, a Waze felvásárlása körüli pletykák lassan mind igazolódnak: nemrég kiderült, hogy a Facebookkal folytatott tárgyalások kudarcba fulladtak, mivel (állítólag) a tulajdonosok nem akartak az akvizíció után az Egyesült Államokba költözni, vasárnap pedig helyi forrásokra hivatkozva közölték a hírügynökségek, hogy a Facebook riválisa, a Google fogja megvenni több mint egymilliárd dollárért a közösségi térképes szolgáltatást működtető vállalkozást.

A megállapodást a források szerint ma fogják hivatalosan is bejelenteni. Amennyiben megalapozottak a híradások, akkor a térképes szolgáltatások piacának egyik – ha nem a – legerősebb szereplője jut hozzá egy ígéretes technológiához, szolgáltatáshoz (és több mint negyvenmillió felhasználóhoz), ezzel tovább erősítheti pozícióját a mobilos tartalomszolgáltatói piacon, mely reklámszempontból a teljes digitális piac legdinamikusabban fejlődő szegmense.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: