Hírek - IKT hírek röviden

Digitális átállás: Bács-Kiskun megye az élbolyban

Az eddigi 3 helyett 7 ingyenes csatornát, kiváló kép- és hangminőséget, gyermekzárat és eredeti nyelvválasztás lehetőségét hozza el mindenki számára a digitális átállás Bács-Kiskun megyében is - mondta el Zsuppán Attila, az NMHH kommunikációs igazgatója.

 

Azon nézők, akik jelenleg hagyományos módon tévéznek, tehát szoba- vagy tetőantennával fogják az elérhető 3 ingyenes csatornát (M1, RTL Klub, TV2), mindenképpen be kell, hogy szerezzenek digitális vételi eszközöket ahhoz, hogy továbbra is ingyenesen tudjanak televíziózni – hangzott el.Mindazoknak, akinek anyagi lehetőségeik ezt nem teszi lehetővé, állami támogatás keretében nyújt segítséget a hatóság.

bdquo;Kecskemét városa és Bács-Kiskun megye már közel egy éve szorosan együttműködik a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósággal a digitális átállás végrehajtásában. Számtalan tanyán élő, idős állampolgár szorul a segítségünkre.

Tovább a teljes cikkhez >>> prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: