Számítógépek - Okostelefonok

Jönnek a nagyobb méretű iPhone-ok

Jóval nagyobb méretű kijelzővel szerelt iPhone-okat dobhat piacra 2014-ben - adta írta a Reuters hírügynökség az Apple beszállítói láncából származó információkra hivatkozva.

 
Jönnek a nagyobb méretű iPhone-ok

Az Apple egészen az iPhone 5 megjelenéséig tartotta magát az anno Steve Jobs által tett kijelentéshez, mely szerint a tökéletes kijelzőméret (ami gyakorlatilag az egész készülék méretét is meghatározza) a 3,5 col, és ennél nagyobbat nem szándékoznak használni. Az 5-ös esetében viszont már növeltek valamennyit, igaz, csak vertikális irányba, hogy a telefon ne legyen szélesebb, és minél többet tudjanak átmenteni az egykezes kezelhetőségből.

Időközben a legnagyobb konkurens, a Samsung több tízmillió 5-6 colos méret közötti phabletet értékesített, és mára zászlóshajója, a Galaxy S4 is elérte az 5 colos méretet. A dél-koreai cég sikere pedig úgy fest, hogy nem csak a piaci elemzők, hanem az Apple számára is világossá tette, hogy igenis van kereslet a 4 colosnál nagyobb kijelzőjű okostelefonokra is, és meglehetősen sokan vannak, akiknek a tökéletes ergonómiánál többet nyom a latban a nagy képernyő.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: