IKT műhely - IKT az osztályomban

A legjobb témák a Windows XP-hez és Vista-hoz
A különböző vizuális témák nagyszerű, ráadásul ingyenes eszközök arra, hogy számítógépünknek új külsőt adjunk. Nézzék meg a Chip.hu összeállítását, és dobják fel Windows-ukat!

Ez az összeállítás 60 nagyszerű témát tartalmaz a Windows XP és Vista operációs rendszerekhez, melyekkel nem csak a hátteret, de az egész rendszer kinézetét meg tudjuk változtatni. A szexi lányoktól kezdve, az autókon át, a különböző filmes témákig minden megtalálható benne...
A legjobb témák a Windows XP-hez és Vista-hoz
 
Hogyan telepíthetjük a Windows témákat
 
Mindegy, hogy XP-t, Vista-t vagy Windows 7-et használunk, mindegyik operációs rendszerben van lehetőség megváltoztatni a látható felületeket. Bár a Microsoft némileg korlátozta, hogy a felhasználók ne tudják ezeket manuálisan megtenni, az ingyenesen letölthető UxStyle Core szoftver áthidalja ezt a problémát, és segítségével minden szükséges beállítást pár kattintással megtehetünk.

Nézzék végig a Chip.hu galériáját, ahol egyesével megtekinthetik a különböző témákat, és a mellékelt program segítségével telepíthetik az Önöknek legjobban tetszőket. Jó böngészést és szórakozást kívánunk!

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható download.chip.eu 

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: