Interaktív tanterem - Médiabútorok

Íme a világ legszuperebb számítógépes széke

Emperor néven dobta piacra saját fejlesztését a kanadai Modern Working Environment (MWE) Lab, amelyet kifejezetten profi, de legalábbis elég gazdag felhasználóknak szánnak.

Az elektromotorokkal és hidraulikával mozgatott szék több irányba állítható, a 360 fokos forgatás már extra opció.

A szék tervezője eredetileg azoknak szánta, akik munkájuk miatt sok időt töltenek monitorok bámulásával, de a leírás szerint játékra és szimulátorok futtatására is kiválóan alkalmas.

A gép egy skorpiófarokra emlékeztető szerkezet segítségével ereszti a felhasználó szeme elé a monitortartót, amelyen akár három darab képernyő is helyet kaphat.

A gyártó szerint a legtöbb, kereskedelmi forgalomban megvásárolható monitorral kompatibilis a rendszer, ezek beszerzése már a felhasználóra vár.

A székhez természetesen tartozik a billentyűzet számára készült tálca, illetve az egér számára kialakított rész a jobb karfa előtt, a balkezesekre láthatóan nem gondoltak.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hutechbazis

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: