Számítógépek - Laptop és PC

Minden-az-egyben üzleti és asztali PC-k a Hewlet Packard-tól

A legújabb mobileszközök megjelenésével az asztali számítógépek szerepe is új megközelítést kapott az elmúlt években.

Az asztali PC-k teljesítményüknek, rugalmasságuknak és megbízhatóságuknak köszönhetően továbbra is a globális személyi számítógép piac közel felét teszik ki.

A HP most bemutatott termékportfóliója az üzleti felhasználók által elvárt nagyteljesítményű asztali gépeket kínálja új kivitelben és helytakarékos All-in-one kialakításban, amelyeket gazdag multimédia lehetőségekkel, a legmodernebb biztonsági megoldásokkal és választható érintőképernyős kijelzőkkel látják el.

Az új asztali gépek többek között gyorstöltő csatlakozókkal és HP Wireless Hotspot szoftverekkel  is rendelkeznek, aminek meghatározó szerepe van a mobileszközökkel való kommunikációban.

HP EliteOne/EliteDesk sorozat: nagyteljesítményű üzleti informatika elegáns dizájnba öntveHP EliteOne és EliteDesk 800 sorozata a cég legnagyobb teljesítményű üzleti All-in-one és asztali személyi számítógépeit fedi le.

Jellegzetes kialakításuk a mindennapi üzleti igényekre szabottak.

Tovább a teljes cikkhez >>> prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: